BRABO 2021Vorig jaar werd de jurering van de BRABO 2020 wedstrijd met heel wat vertraging georganiseerd. Met dank aan het Corona-virus.
De prijsuitreiking en tentoonstelling kon, na enkele datumverschuivingen, uiteindelijk doorgaan tijdens het weekend van vrijdag 16 tot zondag 18 oktober, tussen twee Lock-Downperiodes in.

Omdat deze zwarte periode ook in 2021 bleef voortwoekeren was er geen kans om BRABO 2021 te organiseren.

Dank zij enkele versoepelingen zowel bij ons als in Nederland werd besloten om, in samenwerking met de vrienden van Foto Rayon Brabant West, BENEVISIE 2021 op de vroeger reeds voorziene plaats in Etten-Leur (NL) toch te laten doorgaan.

Vermits deze wedstrijd uitsluitend voor foto's op papier bedoeld is, heeft het KAVF-bestuur besloten om alsnog een MINI BRABO 2021 te organiseren, dit maal UITSLUITEND voor Digitale beelden en ook alleen voor deze uitgave.

We hopen nu dat er geen nieuwe kwaadaardige variantes van het virus zullen optreden en dat de wedstrijd EN de prijsuitreiking veilig kunnen doorgaan.

Omdat vorig jaar de wisselbeker voor Digitale Beelden voor de derde maal naar dezelfde club (Foto IRIS Lede) verhuisde en tevens firma Foto Degreef zijn winkeldeur sloot werd er beslist om, in analogie met de discipline "FOTO op papier", ook voor de discipline DIGITAAL BEELD twee secties te creƫren: "Digitaal Monochroom" en "Digitaal kleur".

De nieuwe wisselbeker voor Digitaal Monochroom kreeg de naam "Penningmeester Jacques Le Clef" en die voor Digitaal Kleur: "Comm. Frans De Bie", Zo blijven we beide oud-bestuurders terecht herdenken.

In bijlage vinden jullie het reglement en de nodige inschrijvingsformulieren.
Digitale files en inschrijvingsformulieren ten laatste op 23 oktober versturen naar de wedstrijdcommissaris Bart De Pooter: "bart.de.pooter@proximus.be".

Denk er aan dat we zowel de auteursnaam als de titel van het werk in de catalogus en projectie gebruiken ZOALS in het wedstrijdformulier genoteerd. Iedere wedstrijdcommissaris is verantwoordelijk voor de JUISTE namen. Wij corrigeren niets.

Vul ieder formulier in op uw computer. Handgeschreven formulieren worden niet aanvaard.

Reglement BRABO 2021

Inschrijvingsformulier MONO

Inschrijvingsformulier KLEUR

© JDG   07-08-2021